Vlekken in uw bekleding?
Wij reinigen uw interieur professioneel.

Voor het reinigen van de binnenkant van je auto hebben wij verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt de bekleding vervolgens gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

Vlekken verwijderen met shamponeren

Shamponeren is dé effectieve behandeling tegen vlekken. Dit is een reinigingsmethode, waarbij de bekleding licht vochtig wordt gemaakt. Met behulp van een machine en een milieuvriendelijk reingingsmiddel gaan wij voor je aan de slag. Indien nodig herhalen we de behandeling om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen.

Auto interieur stomen : desinfecterend en verfrissend

Het stomen van het interieur van uw auto is een goeie manier om van bacteriën af te komen. Met name bij schimmelverwijdering, braak en nare luchtjes zetten wij dit in.

Met enkel stomen krijg je niet alle vlekken weg. Hier is vaak nog een shamponeerbeurt voor nodig. Onze poetsers zijn van alle middelen voorzien om de diverse reinigingsmethoden ter plekke te kunnen uitvoeren.

Zijn alle vlekken te verwijderen?
Helaas, zijn er soms vlekken op basis van bijvoorbeeld olie, inkt en zuren die niet meer te verwijderen zijn. De duur van de vlekken, type bekleding, bouwjaar, type vlekken en verbleking hebben allemaal invloed op de te behalen resultaten.
Desondanks behalen wij doorgaans erg mooie resultaten. 

De kosten van een dieptereiniging is afhankelijk van de staat van het interieur en of bijvoorbeeld de dakhemel ook meegenomen moet worden.
 Voor een prijsopgave kunt u altijd foto’s sturen naar ons emailadres of even langskomen om het interieur door ons te laten bekijken.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Autobedrijf Maat
Ep Schuilinghstraat 1
7881VV Emmer-Compascuum

T. 0591-346779
E. info@autobedrijfmaat.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak