Ozonbehandeling: snel van nare geuren af

Met een ozonbehandeling verwijderen we rooklucht, hondengeur of andere nare geuren uit uw auto. Luchtverfrissers maskeren nare geuren, ozon zorgt ervoor dat ze echt verdwijnen. 

Ozonbehandeling: hoe gaan we te werk

Een ozonbehandeling is vrijwel altijd onderdeel van een reinigingsproces, het is eigenlijk niet mogelijk om een nare geur uit uw auto te laten verwijderen door enkel en alleen een ozonapparaat in te zetten. Het is namelijk óók van belang dat de bekleding en de rest van het interieur van uw auto grondig wordt gereinigd om een optimaal resultaat te krijgen. Tevens kan het soms nodig zijn het interieurfilter te vervangen en ook dat doen wij in onze garage natuurlijk.

We zorgen met speciale apparatuur, bijvoorbeeld een sproei-extractiemachine, eerst voor diepte-reiniging en het aanbrengen van een water- en vuilafstotend middel, zodat het vuil na de behandeling ook minder snel hecht aan uw bekleding.

Als al het vuil is verwijderd plaatsen we een speciaal apparaat in uw auto voor de ozonbehandeling. Ozon werkt desinfecterend en ontgeurend. Het zorgt ervoor auto na de behandeling net zo ruikt als het buiten ruikt na een frisse regenbui.

De prijs van een losse ozonbehandeling bedraagt €49,95 inclusief BTW.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Autobedrijf Maat
Ep Schuilinghstraat 1
7881VV Emmer-Compascuum

T. 0591-346779
E. info@autobedrijfmaat.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak