3D Uitlijnen

Wanneer u het idee heeft dat uw auto zwaar stuurt, uw stuur scheef staat of uw auto naar één kant trekt, kan dat betekenen dat uw auto uitgelijnd moet worden. Een afwijking in de wielstand van uw auto kan verschillende gevolgen hebben:

-Verminderde veiligheid
-Slechter rijcomfort
-Uw banden slijten sneller
-Mechanische onderdelen slijten sneller
-Hoger brandstofverbruik
-Slechtere rijprestaties
-Slechtere wegligging en stuurcontrole

Bandenslijtage

De wielen van uw auto zijn onder een bepaalde hoek onder de auto geplaatst om ervoor te zorgen dat de auto een optimale wegligging heeft en onderdelen niet onnodig slijten. Wanneer er afwijkingen ontstaan in deze wielstand slijten uw banden onregelmatig, waardoor ze minder lang mee gaan en u dus eerder uw banden moet vervangen. Door regelmatig uw auto uit te laten lijnen, of in ieder geval te laten checken of dit nodig is, voorkomt u onnodige kosten.

3-dimensionaal uitlijnen

Het tijdperk van alleen de sporing van de voorwielen afstellen is allang voorbij, de techniek van de “nieuwe generatie” auto’s is veel verder en daar kan alleen adequaat op worden ingesprongen als de apparatuur ook aan de allerlaatste eisen kan voldoen.

Deze apparatuur is gevonden in de Hunter 3D uitlijnapparatuur. 3D staat voor 3 dimensionaal. Het voertuig wordt 3 dimensionaal vanuit verschillende  hoeken bekeken en gemeten, hierdoor ontstaat een exact beeld van het weggedrag van de betreffende auto en voor de monteur is het vrij eenvoudig om op de meterschermen van de computer vast te stellen wat er afgesteld moet worden.

Geschikt voor alle personenauto’s en bestelwagens.

Dit 3-Dimensionaal uitlijnapparaat is geschikt voor alle soorten personen-auto’s en bestelwagens, er is een databank aanwezig met werkelijk duizenden voertuiggegevens zodat er voor iedere auto de originele gegevens voorhanden zijn, ook is er een animatie- hulp programma aanwezig die de monteur laat zien wat er afgesteld kan worden en waar er afgesteld kan worden.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Autobedrijf Maat
Ep Schuilinghstraat 1
7881VV Emmer-Compascuum

T. 0591-346779
E. info@autobedrijfmaat.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak