Aankoopkeuringen

Heb je een tweedehands auto op het oog? Dan is het verstandig om vóór de koop een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Zo voorkom je dat je een miskoop doet! De auto wordt zo volledig mogelijk geïnspecteerd en het resultaat van de keuring en eventuele adviespunten leggen we vast op papier.

Voor slechts €79 weet je zeker of je een goede auto koopt!

Met onze bevindingen op zak kunt u dus naar de verkopende partij om akkoord te gaan met de aankoop of om eventueel nog te onderhandelen over de prijs.

Aankoopkeuring op locatie

Het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor een aankoopkeuring op locatie. Wij gaan dan samen met u, of wij gaan alleen, naar de auto die u heeft gezien. Op locatie checken we de auto zo veel mogelijk op technische en optisch gebied, ook lezen we de auto uit op eventuele foutcodes.

Aangezien wij op locatie geen eigen hefbruggen en remmentest apparatuur hebben, kunnen wij helaas niet alles controleren. Wij proberen daarom dan ook beroep te doen op de eerlijkheid van de garage, zodat er bij ernstige gebreken een goede regeling getroffen wordt. Dit leggen wij dan overigens vast op papier.

De prijs van een aankoopkeuring op locatie is afhankelijk van afstanden en tijden.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Autobedrijf Maat
Ep Schuilinghstraat 1
7881VV Emmer-Compascuum

T. 0591-346779
E. info@autobedrijfmaat.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag op afspraak